East Vail Remodel

DateOctober 2015
LocationVail, Colorado
CategoryResidential

Old fashioned ski home turned modern mountain escape, this three level remodel takes full advantage of its’ natural surroundings. While maintaining the original wooden beams and pine ceiling, the remaining interiors were gutted and replaced with everything from high end finishes to top of the line fabrics. Glass shelving was incorporated wherever possible amongst crisp white walls in order to display and accentuate the client’s personal art collection, creating a home full of warmth and personality. Large fixed windows throughout the main floor let in plenty of natural light and allow the homeowners to enjoy the changing of the seasons from the inside-out. True fans of socializing amongst the community, this power couple is now ready to host their Vail Valley neighbors in style.